defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bråk vid bensinmack

Ett flertal polisbilar kallades till Circle K i Märsta med anledning av ett överfallslarm: - Det har varit bråk både inne och ute, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Vid 19.15 larmades polis till Circle K i Märsta med anledning av ett bråk. Enligt polisen var det ett överfallslarm som gick. Det var bråk både inne och utanför butiken.

Ett flertal förbipasserande berättar för märsta.nu att ett område vid stationen spärrats av. Polis har med anledning av bråket haft en hel del patruller i området och man har stoppat både bilar och fordon för kontroll. Vittnen har sett hur en person gripits men det är ännu obekräftat av Polis.

Artikeln uppdateras.

studenten2020_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
sommarlov_helsida
connys_helsida
kcbygg_helsida
studeravidare_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider