centrum_host
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bråk vid bensinmack

Ett flertal polisbilar kallades till Circle K i Märsta med anledning av ett överfallslarm: - Det har varit bråk både inne och ute, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_farsdag_artikel

Vid 19.15 larmades polis till Circle K i Märsta med anledning av ett bråk. Enligt polisen var det ett överfallslarm som gick. Det var bråk både inne och utanför butiken.

Ett flertal förbipasserande berättar för märsta.nu att ett område vid stationen spärrats av. Polis har med anledning av bråket haft en hel del patruller i området och man har stoppat både bilar och fordon för kontroll. Vittnen har sett hur en person gripits men det är ännu obekräftat av Polis.

Artikeln uppdateras.

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

centrum_farsdag
fme_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019

Turist arbetade på airside

Nyheter I samband med en rutinkontroll på Arlanda i helgen upptäckte Gränspolisen att anställd på Arlanda inte hade rätt att arbeta i landet.

greeknighthelsida