sommar
Polis vid hamnen i Sigtuna Foto: MMS-Bild

Bråk i Sigtuna

Ett bråk mellan ett stort antal personer bröt ut utanför en krog i Sigtuna under onsdagskvällen rapporterar Aftonbladet.

marstakalaset_artikel

Flera personer var inblandade i ett bråk utanför en krog i Sigtuna under onsdagskvällen rapporterar Aftonbladet. Flera polispatruller larmades till platsen vid hamnen och initialt rör det sig om någon form av misshandel uppger Polisen för tidningen.
– Det är en handfull personer som har varit involverade men jag kan inte säga vilka som gjort vad, säger Jari Kalliorinna, vakthavande befäl vid polisen, för Aftonbladet

Det är ännu inte känt om någon skadats eller är i behov av sjukvård, det finns dock blodvite på platsen från en person

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

Uppdaterad 23.30

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sommar

Uppdaterad Tåg brann på Arlanda

Blåljus En stor räddningsinsats mobiliserades till Arlanda sedan ett tåg börjat brinna: - Det var en fläkt som gått varm och en vagn rökfylldes, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli

18-åring i swish-bedrägeri

Nyheter En 18-årig tjej från Märsta medverkade i höstas till ett sk swish-bedrägeri och fälls av tingsrätten i Malmö för penningtvättsförseelse.

Nye kommundirektören ska göra Sigtuna till bäst i Sverige

Nyheter 2030 ska Sigtuna kommun vara den mest attraktiva kommunen att bo, leva och verka i. Den som ska uppfylla det högst ställda målet är den nye kommundirektören Birgitta Pettersson: - Jag gillar högt satta mål, det ska kännas kittlande, säger Birgitta i ett pressmeddelande

happyhomes_2019

Färre sökte skuldsanering i kommunen

Nyheter Antalet personer som sökte skuldsanering i kommunen det första halvåret minskade något enligt Kronofogden: - Vi ser inga jättestora förändringar i det totala antalet som sökt skuldsanering hos kronofogden de senaste åren, säger Kjell-Åke Arvidsson, Budget- och skuldrådgivare i Sigtuna kommun

sommar_centrum
miljopris_helsida

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

marstakalas_helsida
defacto_helsida

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

nrh
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
defacto_outsider
colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider