defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Bråk på flygplan

En person misstänks för ofredande efter att ha bråkat med personal ombord på ett plan från Thailand till Arlanda under dagen.

Polis fick möta upp planet som kom till Arlanda vid 15-tiden, detta sedan en passagerare hamnat i dispyt med personal ombord på planet från Thailand. Polis har upprättat två anmälningar gällande ofredande. En anmälan från passageraren och en från personalen. Enligt Expressen har de tagit på varandra på något sätt, passageraren ska vara utländsk medborgare och skulle resa vidare via Arlanda.

sigtuna_funkis
korpen_jan-feb

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

outsider
icavalsta_julbanner

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

frisyr_december
sigtunavatten_standard
banner_trerosor
funkis_2
connys
nrh