arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Bråk på flygplan

En person misstänks för ofredande efter att ha bråkat med personal ombord på ett plan från Thailand till Arlanda under dagen.

centrum_tvaar

Polis fick möta upp planet som kom till Arlanda vid 15-tiden, detta sedan en passagerare hamnat i dispyt med personal ombord på planet från Thailand. Polis har upprättat två anmälningar gällande ofredande. En anmälan från passageraren och en från personalen. Enligt Expressen har de tagit på varandra på något sätt, passageraren ska vara utländsk medborgare och skulle resa vidare via Arlanda.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
karby_varme1
sangensemble
happyhomes_2019
arlandagolf

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

banner_trerosor
ridskola_2019_helsida
connys

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
karby2
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider