moderaterna_tack

Bråk på buss

Två passagerare bråkade på en buss efter dispyt kring bussbiljett.

Det var strax efter klockan 11 som polis larmades till Frejgatans busshållsplats med anledning av en incident på en buss. märsta.nu:s utsände uppger att fyra polisbilar och väktare var på plats. Efter att polis undersökt saken konstateras att busschauffören haft ett verbalt bråk med en passagerare om bussbiljetten, därefter har passagerare lagt sig i varpå bråk uppstod mellan de två. Polisen har ingen uppgift om att någon är i behov av sjukvård men en anmälan och motanmälan om misshandel upprättades eftersom de två inblandade passagerarna anmälde varandra.

hostfest_centrum
defacto_host2018
defacto_banner_sep
happy_homes_juli
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

objekt4
skanela_matcher18-19
connys
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
objekt2
objekt3
sbrf_sep
sportfiske_banner
nfc_vinter
outsider
komvuxq3_4