arlandagk_panorama

Bråk på buss

Två passagerare bråkade på en buss efter dispyt kring bussbiljett.

sportlov_centrum

Det var strax efter klockan 11 som polis larmades till Frejgatans busshållsplats med anledning av en incident på en buss. märsta.nu:s utsände uppger att fyra polisbilar och väktare var på plats. Efter att polis undersökt saken konstateras att busschauffören haft ett verbalt bråk med en passagerare om bussbiljetten, därefter har passagerare lagt sig i varpå bråk uppstod mellan de två. Polisen har ingen uppgift om att någon är i behov av sjukvård men en anmälan och motanmälan om misshandel upprättades eftersom de två inblandade passagerarna anmälde varandra.

banner_trerosor
sangensemble
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

connys
ridskola_2019_helsida
korpen_jan-feb
arlandagolf

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

icavalsta_semlor
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh