marsta_centrum_blackweekend

Bråk på buss

Två passagerare bråkade på en buss efter dispyt kring bussbiljett.

oppethus_agy

Det var strax efter klockan 11 som polis larmades till Frejgatans busshållsplats med anledning av en incident på en buss. märsta.nu:s utsände uppger att fyra polisbilar och väktare var på plats. Efter att polis undersökt saken konstateras att busschauffören haft ett verbalt bråk med en passagerare om bussbiljetten, därefter har passagerare lagt sig i varpå bråk uppstod mellan de två. Polisen har ingen uppgift om att någon är i behov av sjukvård men en anmälan och motanmälan om misshandel upprättades eftersom de två inblandade passagerarna anmälde varandra.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

defacto_host2018
happy_homes_juli
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

oppethus_agy
sportfiskebanner2

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

connys
sbrf_sep
nrh_sigtuna
objekt4
objekt3
komvuxq3_4
colorama_vinter
sportfiske_banner
objekt2
outsider
skridskoskola