defacto_panorama

Bråk på buss

Två passagerare bråkade på en buss efter dispyt kring bussbiljett.

Det var strax efter klockan 11 som polis larmades till Frejgatans busshållsplats med anledning av en incident på en buss. märsta.nu:s utsände uppger att fyra polisbilar och väktare var på plats. Efter att polis undersökt saken konstateras att busschauffören haft ett verbalt bråk med en passagerare om bussbiljetten, därefter har passagerare lagt sig i varpå bråk uppstod mellan de två. Polisen har ingen uppgift om att någon är i behov av sjukvård men en anmälan och motanmälan om misshandel upprättades eftersom de två inblandade passagerarna anmälde varandra.

sportfiskebanner2
valet2018

(S)-utspelet: Gröna ladan bevaras

Politik Om Socialdemokraterna hamnar i majoritet efter valet så avser man se till att Gröna ladan håller öppet och att Gröna ladans vänner kan fortsätta med bioverksamheten.

happy_homes_juli
EXTRA

Barn plockades upp ur bassäng

Blåljus Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Domen mot fritidsledaren

Kommunen om domen: Ska göra allt för att det inte ska hända igen

Nyheter Sigtuna kommun kommenterar domen mot fritidsledaren: - Jag är lättad att fritidsledaren nu är dömd, även om det givetvis är svårt för mig att bedöma om det är ett skäligt straff eller inte när offren är barn – barn som dessutom har varit i stark beroendeställning till sin förövare, säger Susana Olsson Casas, chef för Barn- och ungdomsförvaltningen.

vuxenutbildning2
sap_valet2018
steningeslottsommar

Tjuvarna tar inte sommarlov

Nyheter Tjuvar är mer aktiva under semestermånaden juli än övrig tid på året, den slutsatsen drar försäkringsbolaget IF: - Tjuvarna tar aldrig semester men med små medel kan skadan minimeras eller i bästa fall undvikas helt, säger Caroline Starck, informationschef på If.

EXTRA

Tillslag mot lägenhet

Blåljus Polis slog till mot en lägenhet på Västra bangatan under eftermiddagen: - Det är ett utredningsärende, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

EXTRA

Läkare ofredande patient

Notiser En läkare i kommunen har anmälts till Inspektionen för Vård och omsorg sedan han ska ha sexuellt ofredat en patient.

Extra

uppdaterad Bilar krockade i rondell

Blåljus Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

sigtunavatten_standard
objekt2
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
yearlingsales
nfc_vinter
outsider_moderat
vuxentutbildning
val2018
connys
objekt3
outsider_defacto
forskontor
sap_outsider
objekt4