center_pan21
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Bråk på buss-Resenärer gick emellan

Ett bråk uppstod på en buss i Märsta där en busschaufför knuffades av en resenär.

Polis kallades till Märsta med anledning av att en resenär uttalat ett hot mot en chaufför samt knuffat till honom. Bråket avbröts av andra passagerare varpå resenären gick ut och satte sig i busskuren tillsammans med ordningsvakter som kommit till platsen. Polisen fick tillkallas och prata med både chaufför och resenär. Man har medlat mellan dem, det är oklart om det upprättats en anmälan om brott.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

jul2021
2020_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
dack-helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
stationshusen_out
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
jul_outsider
julmarknad_outsider
dack-outsider
connys
swedol_outsider