defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Bråk på buss-Resenärer gick emellan

Ett bråk uppstod på en buss i Märsta där en busschaufför knuffades av en resenär.

centrum_artikel

Polis kallades till Märsta med anledning av att en resenär uttalat ett hot mot en chaufför samt knuffat till honom. Bråket avbröts av andra passagerare varpå resenären gick ut och satte sig i busskuren tillsammans med ordningsvakter som kommit till platsen. Polisen fick tillkallas och prata med både chaufför och resenär. Man har medlat mellan dem, det är oklart om det upprättats en anmälan om brott.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
januari_helsida
meko_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
prima_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

speedy_vinter2020_outsider
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider_jan