arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Bråk i Odensala

Nyårsfirandet var lugnt i kommunen så när som på ett bråk i Odensala som polis fick tillkallas till.

centrum_tvaar

Polisen meddelar att nyårsfirandet varit lugnt i kommunen, brandkåren som normalt hanterar ett antal utryckningar om bränder runt midnatt ryckte inte ut en enda gång. Polis fick tillkallas till ett bråk i Odensala kring 1-tiden, det var högljutt i samband med ett firande och ungdomar ska ha slagit. En anmälan om misshandel upprättades men skadeläge är inte känt, polis har heller inte någon misstänkt gripen under morgonen.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

sangensemble
arlandagolf
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

banner_trerosor
connys
icavalsta_semlor

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

karby2
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
sh_oppet