defacto_pan
Foto: Pressbild/Swedavia

Bråk i incheckningen-Slogs med personal

Under eftermiddagen uppstod bråk mellan passagerare och personal i incheckningen sedan en väska vägt för mycket.

centrum_tvaar

I samband med invägningen av bagage i incheckningen så visade sig bagaget väga för mycket enligt Polisen. Då startade en dispyt mellan passageraren och den som jobbade i incheckningen, de började sedermera slåss med varandra. När polis kom fram var slagsmålet över, båda ådrog sig mindre skador som inte var allvarliga, polis upprättade två anmälningar gällande misshandel.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

arlandagolf
sigtunavatten_standard
banner_trerosor
connys
karby_varme1
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

icavalsta_semlor
defacto_helsida
sangensemble

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
karby2
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider