halloween_centrum
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bra prestation räckte inte mot tabellettan

Skånela föll mot serieledaren Aranäs på söndagen: - Vi behöver inte skämmas, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_artikel

Skånela ledde inledningsvis mot tabellettan Aranäs som var i Vikingahallen. Det var en tuff och tajt match där Skånela pressade topplaget men man fick till slut ge sig.
– Vi är bra bakåt, det var en fantastisk försvarsinsats, bästa prestationen försvarsmässigt under säsongen, konstaterade tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

Söderberg Wernheim ansåg inte att man behövde skämmas över resultatet:
– Vi kan gå rakryggade. De är tyngre och starkare, har större bred. Vi kommer inte till lägen och slarvar, vi har inte råd med det mot ett sånt bra lag som Aranäs.

Aranäs hade ett grepp om matchen men det spårade aldrig ur utan Skånela fortsatte kämpa och streta emot hela vägen in i mål:
– Vi släppte inte iväg dem mer än 2-4 mål. Prestationsmässigt är vi starka. Det är aldrig roligt att förlora, vi kan slå alla lag och ser vi till prestationen så ska vi vara nöjda, sa Söderberg Wernheim

Målen
Andersson 9, Kou Aune 4, Olofsson 2, Wislander 2, Lindén 1

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
connys
mp-outsider
nrh
bostad_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out