defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bra prestation räckte inte mot tabellettan

Skånela föll mot serieledaren Aranäs på söndagen: - Vi behöver inte skämmas, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_artikel

Skånela ledde inledningsvis mot tabellettan Aranäs som var i Vikingahallen. Det var en tuff och tajt match där Skånela pressade topplaget men man fick till slut ge sig.
– Vi är bra bakåt, det var en fantastisk försvarsinsats, bästa prestationen försvarsmässigt under säsongen, konstaterade tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

Söderberg Wernheim ansåg inte att man behövde skämmas över resultatet:
– Vi kan gå rakryggade. De är tyngre och starkare, har större bred. Vi kommer inte till lägen och slarvar, vi har inte råd med det mot ett sånt bra lag som Aranäs.

Aranäs hade ett grepp om matchen men det spårade aldrig ur utan Skånela fortsatte kämpa och streta emot hela vägen in i mål:
– Vi släppte inte iväg dem mer än 2-4 mål. Prestationsmässigt är vi starka. Det är aldrig roligt att förlora, vi kan slå alla lag och ser vi till prestationen så ska vi vara nöjda, sa Söderberg Wernheim

Målen
Andersson 9, Kou Aune 4, Olofsson 2, Wislander 2, Lindén 1

ridskola2020_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
2020_helsida
sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys