moderater_pan_sommar
Foto: BRA Flyg

BRA Flyg etablerar på Arlanda

BRA Flyg etablerar trafik mellan Arlanda-Visby två gånger per dag från i mitten av december.

centrum_artikel

BRA Flyg som har linjen Bromma-Arlanda anser att det finns ett behov av fler resor till och från Gotland via Stockholmsregionen, därav etablerar man en linje Arlanda-Visby som trafikeras två gånger per dag, alla dagar i veckan förutom lördag.
– Våra kunder har efterfrågat möjligheten att även kunna flyga med oss till Stockholm-Arlanda. Delvis är det kunder som reser till och från Uppsalaområdet och delvis är det kunder som skall resa vidare från Arlanda. Det känns därför riktigt bra att vi nu har möjlighet att tillgodose denna önskan från våra gotländska resenärer, säger Sakarias Ronquist som är Produkt- och intäktschef på BRA

BRA kommer finnas på Terminal 5 för rutten med start 13/12, ett propellerplan av typen ATR 72-600 används.
– Flyglinjen Visby-Arlanda kommer mestadels, precis som Visby-Bromma, att flygas av våra gotländska kollegor. Om den starka passagerarutvecklingen håller i sig kommer vi inom kort att behöva utöka vår besättningsbas på Visby flygplats ytterligare vilket kommer leda till fler gotländska arbetstillfällen med piloter och kabinpersonal vilket känns väldigt BRA, fortsätter Sakarias Ronquist.

centrum_helsida2020
jul2021
helsida_var2021
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
dack-helsida
oppethus_helsida
flygskola_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

defacto_helsida
mp_host_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
koppar_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

oppethus_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
koppar_outsider
jul_outsider
mp-outsider
dack-outsider
connys
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider