centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Bostadsrättspriser går upp

Bostadsrättspriserna går upp för första gången på nio månader.

Priserna på bostadsrätter har sjunkit sedan i september 2019, men efter nio månaders nedgång och trots coronakrisen så är det nu en uppgång enligt Newsworthy. Priserna går upp med en procent. 143 bostadsrätter såldes i kommunen under maj-juli till ett snittpris av 2 miljoner kronor. Ifjol gjordes 136 affärer vid samma period.

När det gäller villor har det varit låg aktivitet med bara 56 försäljningar, något som är under snittet för perioden historiskt sett. Förra året såldes 80 villor vid samma period, snittpriset för en villa i kommunen är nu 4,9 miljoner kronor vilket är en nedgång med en procent.

defacto_helsida
2020_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
festspec_host2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider