moderaterna_riksdag

Bostadsområden får postboxar

SigtunaHem inleder ett unikt samarbete med PostNord där man som boende kan hämta paket i en box i flera av bostadsområdena.

centrum_artikel

Ett pilotprojekt mellan SigtunaHem och PostNord innebär att det placeras ut boxar där man kan hämta ut paket under sommaren.
– Paketboxarna är ett bekvämt och fastighetsnära alternativ till att gå och hämta paketen på utlämningsställen – eller sitta hem och vänta på en budbil. Här kan du hämta varor som du har beställt vilken tid du vill, markförvaltare David Fischer.

Det är Södergatan, Norrbackavägen, Odalvägen, Lindvägen, Lyckostigen, Västra Bangatan och Stora Brännbovägen som får postboxarna. Dessa placeras ut 1:a juli men det kan ta ett tag innan aktivering sker. Varor som du handlar på nätet kan komma att levereras dit istället för ett ombud.
– Vi hoppas att våra hyresgäster får glädje av det här. En anledning till att vi provar detta är också för att vi hoppas att det ska minska trafiken med budbilar i våra bostadsområden, berättar David Fischer.

I ett första skede kommer paketleveranser från Sigtuna kommun att finnas i boxen och man inleder också ett testprojekt med iBoxen. Det pågår under ett år och utvärderas sedan. I samband med att du beställer online så kan du välja en box för att hämta ut paketet.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

defacto_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

centrum_helsida2020
handbollsskola
2020_helsida
connys_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider