bostadsformedling
Bosse Andersson (C), toppar Centerpartiets lista för Nordväst.Foto: Centerpartiet

Bosse uppmanar kommunen att sätta hårt mot hårt

Valet är nu knappt tre dagar bort och i landstingskandidaten Bosse Andersson (C), Märsta, uppmanar kommunen att sätta hårt mot hårt kring Märsta station.

centrum_artikel

Bosse Anderson är en av få som är för skipstop i landstinget, det finns en överväldigande majoritet för att skipstop inte kommer tillbaka. Pendeltågsresenärer i kommunen har under en tid varit hårt prövade. Stationen lovades en upprustning redan 2014, det blev inte av. Landstinget gick med på delfinansiering av upprustningen. Allt såg ut att vara klart fram till att regeringen plockade bort pengarna i infrastrukturplanen för de kommande åren.
– Det är djupt olyckligt att man inte väljer att satsa på Märsta station. Företagare vittnar om att de ser en ombyggnad av stationen som en förutsättning för att kunna fortsätta växa, säger Bosse Andersson (C).

”Oansvarigt agerande”
Bosse Andersson uppmanar kommunen att sätta hårt mot hårt, en utbyggd station anser han är nödvändigt för att bygga fler bostäder. Han kommer fortsätta kämpa för stationen kommande mandatperioden. Sannolikheten att han kommer in igen är stor då han toppar valkrets Nordväst för Centerpartiet.
– Det är mycket trångt och otillgängligt på Märsta station redan idag. Det är ett svek av regeringen, detta är ett behov som funnits under en lång period och att ännu en gång ignorera de stora framkomlighetsproblem som finns i Märsta är oansvarigt. Därför måste vi själva se till att dessa behov tillgodoses nu när staten lägger dövörat till, fortsätter Bosse.

defacto_helsida
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
connys_helsida
2020_helsida
kaa_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider