bostadsformedling
Annie Lööf och Bosse AnderssonFoto: Insändarbild

Bosse på Centerstämma på Arlanda

Centerpartiet arrangerar sina kommundagar på Arlanda i helgen och medverkar gör Bosse Andersson från Märsta: - Jag passade på att få en pratstund om ett och annat som rör vår region, säger Bosse till märsta.nu

centrum_artikel

Cirka 800 centerpartister från hela landet befinner sig på Arlanda för att prata politik och fram för allt det kommande valet. Bosse Andersson från Märsta medverkar och han passade på att få en pratstund med partiledaren Annie Lööf.
– Vi pratade allmänt om Stockholmsregionen och de utomordentliga seminarier som handlat om ett nytt ledarskap för Sverige, säger Bosse till märsta.nu

Bosse Andersson är tidigare kommunalråd i Sigtuna kommun och numera ersättare i Landstingets Trafiknämnd samt toppar Centerpartiet Nordvästs lista för landstingsvalet 2018. Han har nyligen uppget att han tänker slåss för att kommunen ska få bättre kollektivtrafikförhållanden i samband med att skipstop avskaffades.

spedition_sigtuna

Ny bostadsförmedling snart igång

Bostad Den nya kommunala bostadskön ska göra det enklare att söka bostad i kommunen där alla lediga hyresrätter ska vara samlade på en och samma plats.

sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider