moderat_sommar
Bosse Andersson, Märsta, kom in i fullmäktige. Foto: Centerpartiet

Bosse kryssade sig in

Bosse Andersson var på plats 15 på Centerpartiets lista men när personrösterna räknats klart fick han över 9 procent av personrösterna och får därmed plats i fullmäktige: - Jag tackar av hela mitt hjärta för det fantastiska stöd jag fått av de som kryssat mig, skriver Bosse i sms till märsta.nu

centrum_artikel

Bosse Andersson satsade på landstingspolitiken men får nu även ta plats i fullmäktige, det står klart efter att personrösterna räknats klart och Bosse fått 141 kryss, drygt 9 procent av kryssen. Bosse tar sig nu förbi samtliga på listan och blir förstanamn. De tre mandaten som centerpartiet fick går i fullmäktige även till Gill Brodin och Jennifer Grede, tredjenamnet på listan var Petra Ullenius.

Bosse har tidigare deklarerat att han satsar på landstingspolitiken och inte drivit någon lokal personvalskampanj för fullmäktige. Han har tidigare varit kommunalråd i samband med kommunledningarna 2006-2014. I ett sms till märsta.nu skriver han att han inte tagits ställning till om han ska behålla sin plats men att Sigtuna kommun ligger honom varmt om hjärtat. För att bli invald krävs 5 procent av sitt partis röster i en valkrets.

kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider