panorama_centrum
Bröderna C-G och C-H Forssbeck som grundat BoresFoto: Pressbild

Bores etablerar i Märsta centrum

Hamburgerrestaurangen Bores etablerar i Märsta Centrum: - Vi valde att etablera i Märsta eftersom det är en av de platserna vi har lokaliserat som inte har något riktigt bra burgarställe så när denna lokal dök upp tog vi den direkt, säger C-H Forssbeck, VD, i ett mail till märsta.nu

Bores etablerar i Stick & Stones gamla lokaler i Märsta Centrum. Kedjan är inriktad på burgare och pizza. Man kommer även ha fulla alkoholrättigheter. C-H Forssbeck som är VD på Bores berättar får märsta.nu att Märsta är en plats som inte har något bra burgarställe, när chansen att etablera dök upp så tog man den. Just denna restaurang kommer Bores själva att driva utan att den går på franchise.
– Vi ser sjukt mycket fram mot att etablera i Märsta och har redan fått väldigt mycket glada tillrop sen etableringen blev känd.

 

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
connys
ewas_outsider
nrh