moderaterna_panorama
Åke BonnierFoto: Pressbild

Bonnier ny ordförande för Sigtunastiftelsen

Åke Bonnier som tidigare varit styrelseledamot i Sigtunastiftelsen har nu valts till styrelseordförande.

Bonnier efterträder Caroline Krook och säger i ett uttalande att han ser fram emot ett viktigt och roligt uppdrag.
– Sigtunastiftelsen är ju ett fantastiskt sammanhang där så mycket viktigt och inspirerande sker tack vare alla strålande medarbetare, säger Bonnier.

Sigtunastiftelsen har varit en arena för dialog mellan kyrka, kultur och samhälle. Idag finns kulturverksamhet, forskning och hotell- och restaurangverksamhet.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

defacto_helsida
connys_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

retro_helsida
liber_helsida
helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

ADAAM gör låt med LOAM

Nöjesnyheter Märstaartisten ADAAM gör en låt tillsammans med Loan, "Fakka ur": - LOAM och jag sågs i studion och så gjorde vi en fest-låt som handlar om att vara på topp och saker som kan komma med det! Låten blev en BÄNGER och vi hoppas alla fans gillar den lika mycket som vi, säger ADAAM.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider
connys
moderat_outsider
swedol_outsider
retro_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider