center_pan21
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Bond får Sverigepremiär i Sigtuna

Gröna Ladan kommer att visa den nya James-bondfilmen 3:e april när den har Sverigepremiär.

Gröna Ladan och Hotell Kristina samarbetar i samband med att den nya Bondfilmen har Sverigepremiär. Filmen visas på Gröna Ladan och därefter blir det en temafest på Hotell Kristina med lyxig femrättersmiddag och sköna drycker med James Bond-inspiration enligt Hotell Kristina.
– Det kommer att bjudas på högklassig mat och dryck, men mer vill vi faktiskt inte berätta. Överraskning är en del av själva upplevelsen. Vi är alla supertaggade och rullar ut röda mattan för våra gäster denna kväll både bokstavligt och bildligt talat, säger restaurangchefen Robin Eliasson.

Gröna Ladan är en anrik biograf som invigdes för ca 90 år sedan, den byggdes på 1920-talet och öppnades upp 1926 av en herre som hette Bleka Ville. Bleka Ville var bagare i stan och gick i stort sett alltid runt med mjöl i ansiktet, därav smeknamnet enligt Urban Niklasson som driver biografen idag. Biografen har renoverats ett antal gånger sedan dess och är en populär samlingspunkt som utöver filmer även visar live-opera från världens stora scener.

Bondfilmen heter No Time To Die och är den 25:e i samlingen. Det blir även Daniel Craigs femte bondfilm. Filmen har världspremiär 2:a april och Sverigepremiär 3:e april.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

connys_helsida
jul2021
2020_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
stationshusen_out
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
jul_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider