centrum_panorama2020
Foto: Sigtuna Stadsängar

Bonava bygger småhus och hyresrätter i Stadsängarna

Bonava har gjort klart med byggrätter i Sigtuna stadsängar för småhus och hyresrätter.

Ett 30-tal småhus á 120 kvadratmeter och 200 hyresbostäder ska byggas i Sigtuna stadsängar av Bonava. Kvarteret blir enligt ett pressmeddelande ett tryggt område med möjligheter för barn att leka fritt. Till lägenheterna kommer det att ingå enklare fastighetsförvaltning som snöskottning och gräsklippning.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

2020_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

festspec_corona_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
EXTRA

Skottljud var fyrverkerier

Blåljus Sent på fredagskvällen larmades polis om skottljud i Märsta: - Det är ingen skottlossning. Det är folk som skjuter raketer, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid regionsledningscentralen till Aftonbladet under natten.

ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider