fastbyran_bostad
Foto: BoKlok

BoKlok till Steninge slottsby

BoKlok kommer att bygga 78 bostadsrätter i Steninge slottsby: - Vi är väldigt glada att vara med och utveckla Steninge slottsby med nya bostäder. På BoKlok bygger vi inte bara hållbara hem, utan hållbara områden, säger Helena Wilroth, projektchef på BoKlok.

Redan nu i vinter kommer BoKloks bostäder i Steninge slottsby att säljas. Byggstart blir till våren och från sommaren 2023 kommer man kunna flytta in.
– Vi är väldigt glada att vara med och utveckla Steninge slottsby med nya bostäder. På BoKlok bygger vi inte bara hållbara hem, utan hållbara områden. Det hoppas vi kunna bidra med även här i Steninge slottsby, genom våra lägenhetshus ritade av arkitekt Thomas Sandell. Med deras skandinaviska design och smarta lösningar vill vi skapa hem och områden som är hållbara över tid och där man ska kunna leva och trivas länge, säger Helena Wilroth, projektchef på BoKlok.

BoKlok bygger 40 lägenheter och 38 par- och radhus. Området kommer kallas BoKlok Kronan och ligger längst upp i det nya bostadsområdet, granne med skogen.
– Vi bygger alla våra hem i trä, som är det mest hållbara byggnadsmaterialet. Dessutom bygger vi efter samma ritning om och om igen, med minimalt spill. Det gör att ett hem från oss är klimatsmart på mer än ett sätt, säger Helena Wilroth.

 

fastbyran_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

fastbyran_outsider