sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blottare jagades på Sätuna

En man blottade sig för en kvinna och hennes barnbarn på Västra Bangatan vid stationen: - Vi sökte men hittade inte honom, säga Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset_artikel

Klockan 14.44 fick polisen in samtal av en kvinna som berättade att en man blottat sig och tagit på sitt kön framför henne och barnbarnet. Polis åkte till Västra bangatan i närheten av stationen för att söka efter mannen men utan resultat. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas enligt Polisen.

märsta,nu har varit i kontakt med kvinnan som blev utsatt. Hon berättar att han greppade tag om sitt kön och uppmanar nu föräldrar att hålla koll i Norrbackaområdet efter mannen.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar_centrum
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
sommar
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
marstakalas_helsida
defacto_outsider
nrh
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april