centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blottare jagades på Sätuna

En man blottade sig för en kvinna och hennes barnbarn på Västra Bangatan vid stationen: - Vi sökte men hittade inte honom, säga Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Klockan 14.44 fick polisen in samtal av en kvinna som berättade att en man blottat sig och tagit på sitt kön framför henne och barnbarnet. Polis åkte till Västra bangatan i närheten av stationen för att söka efter mannen men utan resultat. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas enligt Polisen.

märsta,nu har varit i kontakt med kvinnan som blev utsatt. Hon berättar att han greppade tag om sitt kön och uppmanar nu föräldrar att hålla koll i Norrbackaområdet efter mannen.

happy_homes_mars
valvet_helsida
marina_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

defacto_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

studeravidare_helsida
stottasigtuna_helsida
studenten2020_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kcbygg_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider