defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blottare jagades på Sätuna

En man blottade sig för en kvinna och hennes barnbarn på Västra Bangatan vid stationen: - Vi sökte men hittade inte honom, säga Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

Klockan 14.44 fick polisen in samtal av en kvinna som berättade att en man blottat sig och tagit på sitt kön framför henne och barnbarnet. Polis åkte till Västra bangatan i närheten av stationen för att söka efter mannen men utan resultat. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas enligt Polisen.

märsta,nu har varit i kontakt med kvinnan som blev utsatt. Hon berättar att han greppade tag om sitt kön och uppmanar nu föräldrar att hålla koll i Norrbackaområdet efter mannen.

fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

defacto_helsida
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

colorama_april2
defacto_outsider
nrh
connys