centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Blottare i Sigtuna

En anmälan om sedlighetsbrott upprättades sedan en man blottat sig för två personer i Sigtuna.

Två personer som var på promenad fick en överraskande syn när en man blottade sig för dem. Polis tillkallades för att leta efter blottaren som man misstänker var kraftigt berusad. Trots sökningarna hade man vid 17.20-tiden ännu inte hittat honom. En anmälan om sedlighetsbrott upprättades.

2020_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

defacto_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

marina_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider