centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Blottare i Sigtuna

En anmälan om sedlighetsbrott upprättades sedan en man blottat sig för två personer i Sigtuna.

centrum_artikel

Två personer som var på promenad fick en överraskande syn när en man blottade sig för dem. Polis tillkallades för att leta efter blottaren som man misstänker var kraftigt berusad. Trots sökningarna hade man vid 17.20-tiden ännu inte hittat honom. En anmälan om sedlighetsbrott upprättades.

connys_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

teatergrillen_helsida
sportlov_sigtuna
centrum_helsida2020

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
2020_helsida

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

happyhomes_2019
connys
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider