defacto_pan
Blottaren togs på bar gärning vid Märsta stationFoto: MMS-Bild

Blottare åtalas

Den man som blottat sig flera gånger på bland annat Märsta station åtalas för åtta fall av sexuellt ofredande.

marstakalaset_artikel

Vid ett flertal gånger blottade och onanerade eller tog mannen sig på sitt kön på pendeltåg eller vid Märsta station. Handlingen var oftast riktad mot en personen. Mannen åtalas för åtta fall av sexuellt ofredande. I mitten av april onanerade han innanför sina byxor vid Märsta station och han fortsatte sedan på ett pendeltåg.

Utöver de tre händelserna i Märsta har han enligt åtalatet även ofredat en polis i samband med förhör samt andra personer på offentliga platser. Vid ett fall i Bålsta hotade han även att döda målsäganden i samband med att han blottade sig för henne.

I början av maj ska mannen också ha ofredat någon vid Märsta station, han togs då på bar gärning av väktare. Han greps av polis 11:e maj men släpptes 16:e maj och är nu på fri fot i väntan på rättegång

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar_centrum
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
kontor_thaifong
sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
defacto_outsider
connys