centrum_panorama2020
Märsta busstation utsattes för skadegörelseFoto: Insändarbild

Blommor vandaliserades på busstationen

Under natten har någon eller några vandaliserat blommorna på Märsta busstation: - Det var sorgligt, säger märstabon Shadman Rostam.

Shadam Rostam skulle till jobbet på Arlanda vid 5-tiden i morse då han anlände till Märsta busstation. Han såg då hur någon ryckt upp alla växter från blomkrukorna och kastat ner i marken. Shadman och flera andra har publicerat bilderna på Facebook där de fått stor spridning och skapat irritation bland kommuninvånare; ”För vad, vad händer. Jag vill gråta”, skriver en person i gruppen.

happy_homes_mars
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
speedy_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

festspec_corona_helsida
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider