defacto_pan2020
Flera träningar fick ställas in på grund av rasrisk i samband med Klass 1-varningFoto: märsta.nu

Blixtstänger Pinbackshallen: Risk för ras

Kommunen beslutade att stänga ner Pinbackshallen med kort varsel vilket innebar att flera träningar fick ställas in för Wings ungdomslag.

centrum_artikel

Pinbackshallen har samma takkonstruktion som Tarfallahallen som rasade i Kiruna för ett år sedan. Nu har det kommit till kommunens kännedom att man måste stänga hallen i samband med att det råder Klass 1-varning vilket SMHI utfärdat för Stockholm gällande snö och blåst. märsta.nu rapporterade om det under onsdagen.

märsta.nu söker Sigtuna kommun för en kommentar

Artikeln uppdateras…

defacto_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

connys_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
nrh