centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blandade resultat för bygdens lag

Det var blandade resultat för bygdens lag den gångna helgen. Märsta IK föll, FC Arlanda spelade oavgjort och Rosersbergs IK vann.

defacto_jul_artikel

Palestinska-Rosersberg 2-4
Joakim Nilsson svarade för ett hattrick i Rosersbergs segermatch mot Palestinska. Nilsson inledde målskyttet efter en kvart, men Palestinska både kvitterade och tog ledningen innan Nilsson på nytt slog till i 57:e minuten. Victor Levén följde upp med 3-2 för RIK i 68:e minuten och Nilsson punkterade sedan matchen i slutminuterna. RIK står på full pott efter två matcher och det är tidigt toppmöte mot Gräsö på söndag borta.

FC Arlanda-Tärnsjö 3-3
FC Arlanda och Tärnsjö bjöd på en underhållande match under annandagen. 3-3 slutade matchen efter sen kvittering från gästerna Tärnsjö inför drygt 200 åskådare på Midgårdsvallen. Matchen var överraskande nog mållös i paus trots att Arlanda hade flertal chanser att ta ledningen på. Istället blev det Tärnsjö som slog till först i början av andra. Ledningen blev kortvarig sedan Eddie Ohlstoorn kvitterade, Tärnsjö tog på nytt ledningen men återigen kom kvitteringen omdelbart, bara efter två minuter genom Tesfai Ramon Ghebremeskel. Ohlstoorn slog sedan till igen i 78:e minuten och det såg ut att bli matchens sista mål, men Tärnsjö lyckades få in ännu en boll förbi Milo Hanna i målet och därmed blev det delad pott. Närmast väntar match mot Månkarbo för Arlanda på söndag.

Märsta IK-Fanna 0-2
Märsta IK föll i sin hemmapremiär mot Fanna med 2-0, dessutom fick man Philip Alouch utvisad med en kvart kvar. Det var först med en man mindre som Fanna gjorde sina två mål, 0-1 i 81:a minuten och 0-2 i 90:e minuten. Märsta har bortamatch härnäst mot Syrianska IF Kerburan på lördag.

colorama_jul
centrum_jul_helsida

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

tp_helsida
defacto_jul
fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida
happyhomes_2019
greeknighthelsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh