moderat_jul_nyar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blandade resultat för bygdens lag

Det var blandade resultat för bygdens lag den gångna helgen. Märsta IK föll, FC Arlanda spelade oavgjort och Rosersbergs IK vann.

Palestinska-Rosersberg 2-4
Joakim Nilsson svarade för ett hattrick i Rosersbergs segermatch mot Palestinska. Nilsson inledde målskyttet efter en kvart, men Palestinska både kvitterade och tog ledningen innan Nilsson på nytt slog till i 57:e minuten. Victor Levén följde upp med 3-2 för RIK i 68:e minuten och Nilsson punkterade sedan matchen i slutminuterna. RIK står på full pott efter två matcher och det är tidigt toppmöte mot Gräsö på söndag borta.

FC Arlanda-Tärnsjö 3-3
FC Arlanda och Tärnsjö bjöd på en underhållande match under annandagen. 3-3 slutade matchen efter sen kvittering från gästerna Tärnsjö inför drygt 200 åskådare på Midgårdsvallen. Matchen var överraskande nog mållös i paus trots att Arlanda hade flertal chanser att ta ledningen på. Istället blev det Tärnsjö som slog till först i början av andra. Ledningen blev kortvarig sedan Eddie Ohlstoorn kvitterade, Tärnsjö tog på nytt ledningen men återigen kom kvitteringen omdelbart, bara efter två minuter genom Tesfai Ramon Ghebremeskel. Ohlstoorn slog sedan till igen i 78:e minuten och det såg ut att bli matchens sista mål, men Tärnsjö lyckades få in ännu en boll förbi Milo Hanna i målet och därmed blev det delad pott. Närmast väntar match mot Månkarbo för Arlanda på söndag.

Märsta IK-Fanna 0-2
Märsta IK föll i sin hemmapremiär mot Fanna med 2-0, dessutom fick man Philip Alouch utvisad med en kvart kvar. Det var först med en man mindre som Fanna gjorde sina två mål, 0-1 i 81:a minuten och 0-2 i 90:e minuten. Märsta har bortamatch härnäst mot Syrianska IF Kerburan på lördag.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_50

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

connys
oppethus_outsider
nrh
teatergrillen_outsider