defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blandade resultat för bygdens lag

Det var blandade resultat för bygdens lag den gångna helgen. Märsta IK föll, FC Arlanda spelade oavgjort och Rosersbergs IK vann.

marstakalaset_artikel

Palestinska-Rosersberg 2-4
Joakim Nilsson svarade för ett hattrick i Rosersbergs segermatch mot Palestinska. Nilsson inledde målskyttet efter en kvart, men Palestinska både kvitterade och tog ledningen innan Nilsson på nytt slog till i 57:e minuten. Victor Levén följde upp med 3-2 för RIK i 68:e minuten och Nilsson punkterade sedan matchen i slutminuterna. RIK står på full pott efter två matcher och det är tidigt toppmöte mot Gräsö på söndag borta.

FC Arlanda-Tärnsjö 3-3
FC Arlanda och Tärnsjö bjöd på en underhållande match under annandagen. 3-3 slutade matchen efter sen kvittering från gästerna Tärnsjö inför drygt 200 åskådare på Midgårdsvallen. Matchen var överraskande nog mållös i paus trots att Arlanda hade flertal chanser att ta ledningen på. Istället blev det Tärnsjö som slog till först i början av andra. Ledningen blev kortvarig sedan Eddie Ohlstoorn kvitterade, Tärnsjö tog på nytt ledningen men återigen kom kvitteringen omdelbart, bara efter två minuter genom Tesfai Ramon Ghebremeskel. Ohlstoorn slog sedan till igen i 78:e minuten och det såg ut att bli matchens sista mål, men Tärnsjö lyckades få in ännu en boll förbi Milo Hanna i målet och därmed blev det delad pott. Närmast väntar match mot Månkarbo för Arlanda på söndag.

Märsta IK-Fanna 0-2
Märsta IK föll i sin hemmapremiär mot Fanna med 2-0, dessutom fick man Philip Alouch utvisad med en kvart kvar. Det var först med en man mindre som Fanna gjorde sina två mål, 0-1 i 81:a minuten och 0-2 i 90:e minuten. Märsta har bortamatch härnäst mot Syrianska IF Kerburan på lördag.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
kontor_thaifong

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
marstakalas_helsida

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april2

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
defacto_outsider
connys