bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blandade resultat för bygdens lag

Det var blandade resultat för bygdens lag den gångna helgen. Märsta IK föll, FC Arlanda spelade oavgjort och Rosersbergs IK vann.

centrum_artikel

Palestinska-Rosersberg 2-4
Joakim Nilsson svarade för ett hattrick i Rosersbergs segermatch mot Palestinska. Nilsson inledde målskyttet efter en kvart, men Palestinska både kvitterade och tog ledningen innan Nilsson på nytt slog till i 57:e minuten. Victor Levén följde upp med 3-2 för RIK i 68:e minuten och Nilsson punkterade sedan matchen i slutminuterna. RIK står på full pott efter två matcher och det är tidigt toppmöte mot Gräsö på söndag borta.

FC Arlanda-Tärnsjö 3-3
FC Arlanda och Tärnsjö bjöd på en underhållande match under annandagen. 3-3 slutade matchen efter sen kvittering från gästerna Tärnsjö inför drygt 200 åskådare på Midgårdsvallen. Matchen var överraskande nog mållös i paus trots att Arlanda hade flertal chanser att ta ledningen på. Istället blev det Tärnsjö som slog till först i början av andra. Ledningen blev kortvarig sedan Eddie Ohlstoorn kvitterade, Tärnsjö tog på nytt ledningen men återigen kom kvitteringen omdelbart, bara efter två minuter genom Tesfai Ramon Ghebremeskel. Ohlstoorn slog sedan till igen i 78:e minuten och det såg ut att bli matchens sista mål, men Tärnsjö lyckades få in ännu en boll förbi Milo Hanna i målet och därmed blev det delad pott. Närmast väntar match mot Månkarbo för Arlanda på söndag.

Märsta IK-Fanna 0-2
Märsta IK föll i sin hemmapremiär mot Fanna med 2-0, dessutom fick man Philip Alouch utvisad med en kvart kvar. Det var först med en man mindre som Fanna gjorde sina två mål, 0-1 i 81:a minuten och 0-2 i 90:e minuten. Märsta har bortamatch härnäst mot Syrianska IF Kerburan på lördag.

sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_sommar_out
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
nrh
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta