moderat_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Blandad kompott i Torslanda

Båda Skånelas representationslag åkte till Torslanda på söndagen för matcher. Det blev förlust för damerna och klar seger för herrarna.

centrum_artikel

Skånela plockade en av två mot Torslanda. Damlaget förlorade sin match med 28-23 efter en jämn första som hemmalaget ledde med ett mål, 15-14. Moa Anderssons fina form håller i sig och hon svarade för sex mål men det räckte inte och därmed tappar man mark i toppen.

Herrlaget tog en klar seger, där ledde man med hela nio bollar i paus och Fredrik Olsson var tillbaka efter lång skadeperiod under hösten. Slutresultatet skrevs till 34-24. Bäste målskytt i Skånela blev Simon Källström med sju mål.

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
speedy_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
nrh
studeravidare_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider