centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Blandad kompott i Torslanda

Båda Skånelas representationslag åkte till Torslanda på söndagen för matcher. Det blev förlust för damerna och klar seger för herrarna.

centrum_artikel

Skånela plockade en av två mot Torslanda. Damlaget förlorade sin match med 28-23 efter en jämn första som hemmalaget ledde med ett mål, 15-14. Moa Anderssons fina form håller i sig och hon svarade för sex mål men det räckte inte och därmed tappar man mark i toppen.

Herrlaget tog en klar seger, där ledde man med hela nio bollar i paus och Fredrik Olsson var tillbaka efter lång skadeperiod under hösten. Slutresultatet skrevs till 34-24. Bäste målskytt i Skånela blev Simon Källström med sju mål.

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

connys_helsida
speedy_helsida
aretslarling
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
happyhomes_2019

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

2020_helsida
teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
teatergrillen_outsider
connys