defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Blandad kompott i Torslanda

Båda Skånelas representationslag åkte till Torslanda på söndagen för matcher. Det blev förlust för damerna och klar seger för herrarna.

Skånela plockade en av två mot Torslanda. Damlaget förlorade sin match med 28-23 efter en jämn första som hemmalaget ledde med ett mål, 15-14. Moa Anderssons fina form håller i sig och hon svarade för sex mål men det räckte inte och därmed tappar man mark i toppen.

Herrlaget tog en klar seger, där ledde man med hela nio bollar i paus och Fredrik Olsson var tillbaka efter lång skadeperiod under hösten. Slutresultatet skrevs till 34-24. Bäste målskytt i Skånela blev Simon Källström med sju mål.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

defacto_helsida
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider