arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen

Blandad kompott i Vikingahallen

Skånelas damer vann mot Drott medan herrarna förlorade under lördagen

marstakalaset_artikel

Skånelas damer inledde mot Drott dubbelarrangemanget. Man startade piggt och ledde stora delar av första men mot slutet av halvleken gick Drott förbi och till pausvila med ledning 14-12. Skånela satte snabbt tre raka bollar i andra och var förbi, den ledningen släppte man heller inte ifrån sig. På ett par minuter gick man även ifrån och drygade ut ledningen till fyra bollar inför de sista 20 minuterna. Slutet blev odramatiskt med ledning 4-5 bollar konstant för märstalaget.

Målen
Andersson 5, Wislander 5, Nygårds 4, Persson 4, Schaerlund 2, Kom Aune 2, Gotthold 2, C.Küller, F.Küller, Lundin

Knall av RP Linköping
Trots ledning stora delar av machen blev det förlust för herrarna mot RP Linköping. RP hade inför matchen två segrar, medan Skånela stod på fyra av fem och tre raka i bagaget. Ännu en seger hade bäddat för ett toppmöte mot Jesper Östlunds Hallby om en vecka.

Skånela ledde som mest 15-11 i matchen och med 18 minuter kvar med 20-18. Men sista kvarten gör RP 8-4 på Skånela. Med två minuter kvar reducerar Robert Ladan till 25-26 men han drar kort därpå på sig en utvisning och Skånela tvingas till slutforcering med en man mindre. Det blir dock en för svår uppgift och RP skrällvann med 26-25.

Målen
Östling 6, Ladan 5, Frank 5 Ganibegovic 4, Olsson 2, Lindberg 2, Sjölin,

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
miljopris_helsida
arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_outsider
connys
nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
miljopris_outsider