defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Blandad kompott i Vikingahallen

Skånelas damer vann mot Drott medan herrarna förlorade under lördagen

Skånelas damer inledde mot Drott dubbelarrangemanget. Man startade piggt och ledde stora delar av första men mot slutet av halvleken gick Drott förbi och till pausvila med ledning 14-12. Skånela satte snabbt tre raka bollar i andra och var förbi, den ledningen släppte man heller inte ifrån sig. På ett par minuter gick man även ifrån och drygade ut ledningen till fyra bollar inför de sista 20 minuterna. Slutet blev odramatiskt med ledning 4-5 bollar konstant för märstalaget.

Målen
Andersson 5, Wislander 5, Nygårds 4, Persson 4, Schaerlund 2, Kom Aune 2, Gotthold 2, C.Küller, F.Küller, Lundin

Knall av RP Linköping
Trots ledning stora delar av machen blev det förlust för herrarna mot RP Linköping. RP hade inför matchen två segrar, medan Skånela stod på fyra av fem och tre raka i bagaget. Ännu en seger hade bäddat för ett toppmöte mot Jesper Östlunds Hallby om en vecka.

Skånela ledde som mest 15-11 i matchen och med 18 minuter kvar med 20-18. Men sista kvarten gör RP 8-4 på Skånela. Med två minuter kvar reducerar Robert Ladan till 25-26 men han drar kort därpå på sig en utvisning och Skånela tvingas till slutforcering med en man mindre. Det blir dock en för svår uppgift och RP skrällvann med 26-25.

Målen
Östling 6, Ladan 5, Frank 5 Ganibegovic 4, Olsson 2, Lindberg 2, Sjölin,

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

korpen_jan-feb
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

outsider
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

sigtuna_funkis
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

connys
frisyr_december

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

banner_trerosor
funkis_2
nrh