stationshusen
Foto: Insändarbild/Wings

Blandad kompott för Wings i helgen

Wings tog fyra av sex poäng under helgens två matcher.

centrum_artikel

Wings har spelat två matcher i helgen, den första matchen hemma mot Segeltorp var man nära tre poäng men släppte in 2-2 med sekunder kvar mär gästerna tog ut målvakten. förlängningen blev mållös men straffarna vann Segeltorp, därmed fick Wings bara en poäng. Wings mål gjordes av Hedin och Ödman-Hadzinikolic.

På söndagen begav man sig till SDC-Hallen för möte mot Hammarby. Den matchen vann Wings med 4-1. Wings var taggade enligt lagledare Peter Mattsson, trots att Hammarby inledde målskyttet så vände Wings på steken, Hedin kvitterade och Andersson satte 2-1 innan första perioden var slut. I mitten av andra kom Hedins andra mål för matchen, tredje perioden blev stökig med många utvisningar för Wings, men först med 59 sekunder kvar kunde Larsson skicka in 4-1 i tom kasse. Därmed är Wings femma i tabellen, man behöver nå plats 2 eller 3 för att undvika det negativa kvalet. Vallentuna innehar just nu plats 3 med fem poäng tillgodo på Wings samt med en match mindre spelad.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
meko_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

ridskola2020_helsida
connys_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

connys
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna