defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Bjuder in till träning för välgörenhet

I september skänker Clarion Hotel Arlanda 15 kronor till UNICEF för varje halvtimme som gäster, anställda eller kunder tränar.

centrum_artikel

Clarion Hotel Arlanda satsar på att få fler att röra på sig, nyligen inledde man ett samarbete med WE Sigtuna som innebär att WE Sigtuna håller i gruppträninasklasser. Alla klasser är dessutom kostnadsfria. Nu tar man ännu ett steg för att motivera till träning. För varje havltimme som anställda, kunder eller gäster tränar skänker Nordic Choice Hotels 15 kronor till UNICEF:s arbete mot barntrafficing i Asien.
– Vi märker att gäster, kunder och personal på Arlanda uppskattar det vi gör och att de själva vill vara med och engagera sig. Med “Puls för UNICEF” får de vara med och bidra till att hjälpa barn som utsätts för människohandel och ge dem en bättre framtid, samtidigt som de gör något bra för deras hälsa, säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport

Förra året donerade hela Nordic Choice-kedjan 1,4 miljoner kronor till UNICEF. 4100 medarbetare tränade för sakens skull. Initiativet pågår mellan 2-29 september.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
meko_helsida
speedy_vinter_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out