centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Bjuder in till träning för välgörenhet

I september skänker Clarion Hotel Arlanda 15 kronor till UNICEF för varje halvtimme som gäster, anställda eller kunder tränar.

Clarion Hotel Arlanda satsar på att få fler att röra på sig, nyligen inledde man ett samarbete med WE Sigtuna som innebär att WE Sigtuna håller i gruppträninasklasser. Alla klasser är dessutom kostnadsfria. Nu tar man ännu ett steg för att motivera till träning. För varje havltimme som anställda, kunder eller gäster tränar skänker Nordic Choice Hotels 15 kronor till UNICEF:s arbete mot barntrafficing i Asien.
– Vi märker att gäster, kunder och personal på Arlanda uppskattar det vi gör och att de själva vill vara med och engagera sig. Med “Puls för UNICEF” får de vara med och bidra till att hjälpa barn som utsätts för människohandel och ge dem en bättre framtid, samtidigt som de gör något bra för deras hälsa, säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport

Förra året donerade hela Nordic Choice-kedjan 1,4 miljoner kronor till UNICEF. 4100 medarbetare tränade för sakens skull. Initiativet pågår mellan 2-29 september.

2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

speedy_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider