arlandagolf_pan_aug
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Bjuder in till träning för välgörenhet

I september skänker Clarion Hotel Arlanda 15 kronor till UNICEF för varje halvtimme som gäster, anställda eller kunder tränar.

Clarion Hotel Arlanda satsar på att få fler att röra på sig, nyligen inledde man ett samarbete med WE Sigtuna som innebär att WE Sigtuna håller i gruppträninasklasser. Alla klasser är dessutom kostnadsfria. Nu tar man ännu ett steg för att motivera till träning. För varje havltimme som anställda, kunder eller gäster tränar skänker Nordic Choice Hotels 15 kronor till UNICEF:s arbete mot barntrafficing i Asien.
– Vi märker att gäster, kunder och personal på Arlanda uppskattar det vi gör och att de själva vill vara med och engagera sig. Med “Puls för UNICEF” får de vara med och bidra till att hjälpa barn som utsätts för människohandel och ge dem en bättre framtid, samtidigt som de gör något bra för deras hälsa, säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport

Förra året donerade hela Nordic Choice-kedjan 1,4 miljoner kronor till UNICEF. 4100 medarbetare tränade för sakens skull. Initiativet pågår mellan 2-29 september.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
defacto_helsida

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh