centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Bjuder in till träning för välgörenhet

I september skänker Clarion Hotel Arlanda 15 kronor till UNICEF för varje halvtimme som gäster, anställda eller kunder tränar.

centrum_artikel

Clarion Hotel Arlanda satsar på att få fler att röra på sig, nyligen inledde man ett samarbete med WE Sigtuna som innebär att WE Sigtuna håller i gruppträninasklasser. Alla klasser är dessutom kostnadsfria. Nu tar man ännu ett steg för att motivera till träning. För varje havltimme som anställda, kunder eller gäster tränar skänker Nordic Choice Hotels 15 kronor till UNICEF:s arbete mot barntrafficing i Asien.
– Vi märker att gäster, kunder och personal på Arlanda uppskattar det vi gör och att de själva vill vara med och engagera sig. Med “Puls för UNICEF” får de vara med och bidra till att hjälpa barn som utsätts för människohandel och ge dem en bättre framtid, samtidigt som de gör något bra för deras hälsa, säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport

Förra året donerade hela Nordic Choice-kedjan 1,4 miljoner kronor till UNICEF. 4100 medarbetare tränade för sakens skull. Initiativet pågår mellan 2-29 september.

salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
2020_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

defacto_helsida
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

sportlov_sigtuna
connys_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_2019

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys