moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen

Bittert slut för Skånela mot Eslöv

Trots en ledning med 4-5 mål i första så föll Skånela hemma mot Eslöv då det återstod knappa minuten kvar att spela.

Det blev ett bittert slut i Vikingahallen för Skånela, laget ledde klart i första halvlek, bland annat med 10-5. Men i paus var det bara 15-14 till märstalaget. Dominansen fortsatte även i andra då Skånela såg ut att ha grepp om läget och hade 25-21 med 13 minuter kvar att spela. Men avslutningen av matchen vinner Eslöv med 8-4 och matchen med 30-29, ett bitter slut för Skånela som alltså ledde större delen av matchen.

Tränare Fredrik Söderberg var av förklarliga skäl besviken efter matchen:
– Det var segt, vi var värda mer än noll poäng. Vi gör en bra match och har kommandot, en syr torsk. Det är bara jobba vidare, hade vi gjort två mål till kanske det hade räckt för seger. Nu är jag frustrerad på mycket, inte på oss men andra saker. Många gör det bra och ska ha plus.

Målen
Kou Aune 7, Wislander 4, Bergsten 4, Wislander 4, Schaerlund 2, Nygårds 2, Eriksson 2, Lundström 2, Lindgren 2, Lundin 2, Näsbrandt 2

jul2021
connys_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

mp_host_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

2020_helsida
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

dack-helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

valsta-jul_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
connys
valsta_jul_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider
stationshusen_out
jul_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider