defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Bittert slut för Skånela mot Eslöv

Trots en ledning med 4-5 mål i första så föll Skånela hemma mot Eslöv då det återstod knappa minuten kvar att spela.

Det blev ett bittert slut i Vikingahallen för Skånela, laget ledde klart i första halvlek, bland annat med 10-5. Men i paus var det bara 15-14 till märstalaget. Dominansen fortsatte även i andra då Skånela såg ut att ha grepp om läget och hade 25-21 med 13 minuter kvar att spela. Men avslutningen av matchen vinner Eslöv med 8-4 och matchen med 30-29, ett bitter slut för Skånela som alltså ledde större delen av matchen.

Tränare Fredrik Söderberg var av förklarliga skäl besviken efter matchen:
– Det var segt, vi var värda mer än noll poäng. Vi gör en bra match och har kommandot, en syr torsk. Det är bara jobba vidare, hade vi gjort två mål till kanske det hade räckt för seger. Nu är jag frustrerad på mycket, inte på oss men andra saker. Många gör det bra och ska ha plus.

Målen
Kou Aune 7, Wislander 4, Bergsten 4, Wislander 4, Schaerlund 2, Nygårds 2, Eriksson 2, Lundström 2, Lindgren 2, Lundin 2, Näsbrandt 2

happyhomes_50
defacto_helsida
oppethus_helsida
connys_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh
connys