mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Bittert slut för Skånela mot Eslöv

Trots en ledning med 4-5 mål i första så föll Skånela hemma mot Eslöv då det återstod knappa minuten kvar att spela.

centrum_artikel

Det blev ett bittert slut i Vikingahallen för Skånela, laget ledde klart i första halvlek, bland annat med 10-5. Men i paus var det bara 15-14 till märstalaget. Dominansen fortsatte även i andra då Skånela såg ut att ha grepp om läget och hade 25-21 med 13 minuter kvar att spela. Men avslutningen av matchen vinner Eslöv med 8-4 och matchen med 30-29, ett bitter slut för Skånela som alltså ledde större delen av matchen.

Tränare Fredrik Söderberg var av förklarliga skäl besviken efter matchen:
– Det var segt, vi var värda mer än noll poäng. Vi gör en bra match och har kommandot, en syr torsk. Det är bara jobba vidare, hade vi gjort två mål till kanske det hade räckt för seger. Nu är jag frustrerad på mycket, inte på oss men andra saker. Många gör det bra och ska ha plus.

Målen
Kou Aune 7, Wislander 4, Bergsten 4, Wislander 4, Schaerlund 2, Nygårds 2, Eriksson 2, Lundström 2, Lindgren 2, Lundin 2, Näsbrandt 2

connys_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
kaa_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider