moderaterna_panorama
Carmen BlomFoto: Pressbild

Biträdande skolchefen lämnar uppdraget

Carmen Blom som varit biträdande förvaltningschef i Barn- och ungdomsförvaltningen slutar för att istället tillträda uppdrag som kontorschef på Utbildningskontoret i Värmdö.

Sigtuna kommuns två högsta skolchefer har nu de senaste åren lämnat sina uppdrag. Först var det Susana Olsson Casas som lämnade som chef för barn- och utbildningsförvaltningen redan 2019, i dagarna blev det klart att Carmen Blom som under en tid fungerade som tillförordnad chef men sedan biträdande skolchef lämnar för att ta sig an nytt uppdrag i Värmdö inom skolfrågor. Carmen Blom är i grunden gymnasielärare och resor, de senaste tio åren har hon haft ledningsuppdrag på förvaltningsnivå med ansvar för verksamheter inom förskola, grundskola och gymnasium. Idag är Ingela Hamlin chef för Barn- och ungdomsförvaltningen i Sigtuna kommun.

liber_helsida
defacto_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

connys_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

2020_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider