centrum_panorama2020
Foto: KVD

Bilsäljare märker av ökad försäljning

Bilförsäljningen uppges ha ökat i kommunen.

Efter coronautbrottet då man uppmanades att undvika kollektivtrafik är det fler som köpt en bil rapporterar SVT Nyheter. En som märkt av ökningen är bilsäljaren Joakim Lundqvist från Sigtuna.
– Vi säljer alla slags bilar, men vi märker att de som säljs snabbast är de lite mindre bilarna, ofta med automatväxel. Vi trodde ju att bilförsäljningen skulle gå ner drastiskt med tanke på hur hårt andra branscher drabbats, men våren och sommaren har blivit bra, säger Joachim till SVT Nyheter.

I Stockholm är ökningen åtta procent när det gäller försäljning av begagnade bilar enligt SVT Nyheter.
– Nu vill fler ta sig fram med bil och då ingen vet hur länge pandemin kommer pågå är det naturligt att man vänder sig till andrahandsmarknaden, där man kan göra ett mer ekonomiskt val, säger Madeleine Fritz, försäljningschef på Kvdbil, till SVT.

centrum_helsida2020

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
kcbygg_aug_helsida
2020_helsida
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider