budget_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Bilrån i Märsta

En person rånades på sin bil vid Circle K i Märsta av två personer med vapenliknande föremål under natten: - De stod och väntade runt hörnet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

fraga_liberalerna

Det var vid 1.20-tiden som polis larmades till Valstavägen vid Circle K med anledning av att en person uppget att denne rånats på sin bil. Två gärningsmän hotade till sig bilen med hjälp av ett vapenliknande föremål som de visade upp.
Därefter lämnade de platsen och polisen har larmat ut bilen. En anmälan om grovt rån har upprättats. Ingen är i skrivande stund gripen.

I samband med att gärningsmännen körde iväg ska de ha backat in i en bil som stod och tankade. Polisen har inga spår efter gärningsmännen. Det rör sig om en Nissan Qashqai.

Uppdaterad kl. 10.02

meko_helsida
kristina_helsida
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

centrum_helsida2020
julen_helsida
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

nrh
meko_outsider
budget_outsider
kristina_outsider
manskold_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
julen_outsider