defacto_pan
Espresso house är tredje billigaste platsen att äta på.Foto: Pressbild/Swedavia

Billigaste lunchen på Arlanda

Det behöver inte kosta skjortan att äta på Arlanda. Kan kan nämligen få massor med mat för under 100 kronor rätten.

För att råda bot mot myten om att det kostar skjortan att äta på Arlanda har Swedavia tagit fram en guide på tio platser där man kan äta under 100 kronor.
– Många har en bild av att det är dyrt att äta på flygplatsen men det finns många mindre kända pärlor som vi gärna tipsar om, särskilt i januari när många behöver vara lite extra ekonomiska . På listan finns rejäla portioner med mat från hela världens hörn som quesadillas, dumplings, hamburgare och caesarsallad, säger Carina Ahlberg, produktansvarig för mat och dryck på Swedavia, i ett pressmeddelande.

Billigast: 57 kronor
Snabbmatskedjorna McDonalds och Max har alla menyer som kostar under 100 kronor, men billigast är det att äta en quesadillas på Naked Juicebar för 57 kronor. Näst billigast är dumplings på Bejing 8 och trea på listan är Espresso house med en ceasarsallad för 89 kronor.

outsider
EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

frisyr_december
connys

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

korpen_jan-feb

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sigtuna_funkis
nrh
funkis_2
banner_trerosor