defacto_pan
Espresso house är tredje billigaste platsen att äta på.Foto: Pressbild/Swedavia

Billigaste lunchen på Arlanda

Det behöver inte kosta skjortan att äta på Arlanda. Kan kan nämligen få massor med mat för under 100 kronor rätten.

För att råda bot mot myten om att det kostar skjortan att äta på Arlanda har Swedavia tagit fram en guide på tio platser där man kan äta under 100 kronor.
– Många har en bild av att det är dyrt att äta på flygplatsen men det finns många mindre kända pärlor som vi gärna tipsar om, särskilt i januari när många behöver vara lite extra ekonomiska . På listan finns rejäla portioner med mat från hela världens hörn som quesadillas, dumplings, hamburgare och caesarsallad, säger Carina Ahlberg, produktansvarig för mat och dryck på Swedavia, i ett pressmeddelande.

Billigast: 57 kronor
Snabbmatskedjorna McDonalds och Max har alla menyer som kostar under 100 kronor, men billigast är det att äta en quesadillas på Naked Juicebar för 57 kronor. Näst billigast är dumplings på Bejing 8 och trea på listan är Espresso house med en ceasarsallad för 89 kronor.

hostfest_centrum

Nadja kan prisas på Framtidsgalan

Märstafolket Undersköterskan Nadja Karademir kan prisas på Framtidsgalan i Stockholm 20:e november: - Jag trodde att det var ett skämt när jag fick ett färgglatt mejl med stjärnor om att jag var nominerad och frågade mina arbetskamrater om de drev med mig, säger hon i ett pressmeddelande.

defacto_host2018
sigtunavatten_standard
outsider
sbrf_sep
objekt3
komvuxq3_4
connys
nrh
objekt2
objekt4
sportfiske_banner