moderaterna_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Biljettkontrollant attackerades på tåg

En biljettkontrollant attackerades i samband en kontroll under eftermiddagen.

Biljettkontrollanter genomförde en kontroll på ett pendeltåg mot Märsta vid 17-tiden. I samband med kontrollen attackerades kontrollanten med en spark och ett slag. När polisen anlände gjorde hon motstånd och försvårade gripande. Hon misstänks nu för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Kvinnan fick handfängsel och avlägsnades med stöd av paragraf 13 i Polislagen. Det innebär att polisen har rätt att avvisa eller avlägsna personen från ett visst område om det är nödvändigt för att ordningen ska kunna upprätthållas.

mp_helsida_april
liber_helsida
ewas_helsida
Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

defacto_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
marina_outsider