defacto_pan
Branden på Baldergatan i ValstaFoto: Insändarbild
Två bilar brann på NorrbackavägenFoto: Insändarbild

Bilbränder i natt

Det brann vid två parkeringar under natten i Valsta och Norrbacka.

Vid 2-tiden i natt larmades brandkår ut till två olika bränder i Märsta, dels på Baldergatan i Valsta och på Norrbackavägen. Vid båda tillfällena var det bilar som brann på en parkering. Flera fordon drabbades i samband med bränderna. Totalt skadades fyra bilar på Baldergatan och två bilar på Norrbacka. I båda fallen hat polis upprättat en anmälan om skadegörelse.

Uppdaterad kl. 8.20

EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det ska brinna inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

defacto_host2018
happy_homes_juli
sportfiskebanner2
julbanner2
icavalsta_julbanner
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

lager_bilnet
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

fme_jul
sigtuna_funkis
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

objekt2
komvuxq3_4
funkis_2
colorama_vinter
nrh_lania
outsider
objekt3
connys
objekt4
vanster_jul
sigtunavatten_standard