midsommar
Branden på Baldergatan i ValstaFoto: Insändarbild
Två bilar brann på NorrbackavägenFoto: Insändarbild

Bilbränder i natt

Det brann vid två parkeringar under natten i Valsta och Norrbacka.

Vid 2-tiden i natt larmades brandkår ut till två olika bränder i Märsta, dels på Baldergatan i Valsta och på Norrbackavägen. Vid båda tillfällena var det bilar som brann på en parkering. Flera fordon drabbades i samband med bränderna. Totalt skadades fyra bilar på Baldergatan och två bilar på Norrbacka. I båda fallen hat polis upprättat en anmälan om skadegörelse.

Uppdaterad kl. 8.20

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

varen2018
februari
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2
brf_englamarken

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

nfc_vinter
outsider_defacto
vuxentutbildning
val2018
outsider_moderat
sap_outsider
objekt2
connys
objekt4
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
veterankraft_standard
forskontor
objekt3