liber_pan
ArkivbildFoto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Bilbrand i Valsta

Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

fraga_liberalerna

Brandkår fick in larm om branden vid 1.30-tiden natten mot torsdagen. Även polis åkte ut till platsen och efter 30 minuter var branden under kontroll skriver Aftonbladet. Risken fanns att det skulle sprida sig till andra bilar annars:
– När bilar brinner går det väldigt fort. Det finns så mycket i en bil som brinner snabbt, så oftast blir de helt förstörda, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till tidningen.

En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades men det finns inga misstänkta för brottet just nu.

julen_helsida
2020_helsida
kristina_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
manskold_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

defacto_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
kristina_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
centrum_sommar_out
nrh
meko_outsider
budget_outsider
julen_outsider