defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Bilbrand i Arlandastad

Flera bilar brann under natten i Arlandastad.

centrum_artikel

Bilarna stod parkerade på en parkering på Bristagatan då branden vid 3-tiden bröt ut. Enligt vittnen så var det nära att branden tog sig in i intilliggande fastighet. Brandkår kallades ut, omfattningen av branden är inte klar i skrivande stund men uppemot åtta bilar kan ha drabbats.

Artikeln uppdateras…

salong_elisabeth_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

happyhomes_2019
connys_helsida
speedy_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
2020_helsida
teatergrillen_helsida
sportlov_sigtuna

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

centrum_helsida2020
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider