bostadsformedling
Foto: Pressbild/Opus

Bilbesiktning öppnar på Voltgatan

En ny bilbesiktning öppnar under våren i Arlandastad: - Det kommer bli väldigt enkelt och smidigt för både privatpersoner, företagskunder och åkerier att besöka oss när det är dags för besiktning, säger Kari Dahl, stationsansvarig för Opus i Märsta/Arlandadstad.

centrum_artikel

Opus etablerar en bilbesiktning på Voltgatan i Arlandastad. Stationen kommer att ligga intill Wist Last & Buss. Det erbjuds besiktning och fordonstester av personbilar, motorcyklar, lastbilar, bussar, släpvagnar, husvagnar och husbilar.
– Vi ser fram emot att få öppna vår andra bilprovning i Arlandastad. Den nya bilprovningen blir ett bra komplement till den befintliga Märsta-stationen på Industrigatan 10, säger stationschef Kari Dahl, som ansvarar för Opus stationer i Märsta/Arlandastad.

centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

happyhomes_sommar2020
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

sigtunahem_sokbostad
centrum_sommar_out
nrh
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
swedol_outsider
studeravidare_outsider