defacto_pan2020

Bilar utsatta för skadegörelse

Två gånger om har bilar på Sätuna utsatts för skadegörelse, en gång natten mot söndag på Sätunavägen och sedan på söndag kväll på Västra Bangatans parkering.

På söndag kväll kallads polis till Västra Bangatan sedan flera bilar ska ha fått rutor krossade av ett tiotal ynglingar enligt Polisens ledningscentral. Men när polis ankommer så har ynglingarna sprungit från platsen. Det konstateras att det rör sig om många fordon, ett vittne ska ha sett händelsen men lyckades inte avstyra den. Det var andra incidenten på bara några timmar i området, under natten mot söndag var det bilar på Sätunavägen som utsattes, den gången lyckades polis anlända medan det fanns misstänkta gärningspersonen kvar:
– Det ska finna några som är utpekade som misstänkta, säger Sven Erik-Olsson vid Polisens ledningscentral.

ridskola2020_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

defacto_helsida
marina_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider
nrh