arlandagk_panorama

Bilar utsatta för skadegörelse

Två gånger om har bilar på Sätuna utsatts för skadegörelse, en gång natten mot söndag på Sätunavägen och sedan på söndag kväll på Västra Bangatans parkering.

rosta_sigtuna2

På söndag kväll kallads polis till Västra Bangatan sedan flera bilar ska ha fått rutor krossade av ett tiotal ynglingar enligt Polisens ledningscentral. Men när polis ankommer så har ynglingarna sprungit från platsen. Det konstateras att det rör sig om många fordon, ett vittne ska ha sett händelsen men lyckades inte avstyra den. Det var andra incidenten på bara några timmar i området, under natten mot söndag var det bilar på Sätunavägen som utsattes, den gången lyckades polis anlända medan det fanns misstänkta gärningspersonen kvar:
– Det ska finna några som är utpekade som misstänkta, säger Sven Erik-Olsson vid Polisens ledningscentral.

eu_sap
ica_valsta_choklad
colorama_april2
rosta_sigtuna2
varfest_helsida
moderaternamaj

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

v_eu_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

oppning_helsida
mp_eu

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

nrh
mp_eu_outsider
fme_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
rosta_sigtuna
colorama_april
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
connys
sh_bovard_out
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
v_eu