sommar

Bilar utsatta för skadegörelse

Två gånger om har bilar på Sätuna utsatts för skadegörelse, en gång natten mot söndag på Sätunavägen och sedan på söndag kväll på Västra Bangatans parkering.

På söndag kväll kallads polis till Västra Bangatan sedan flera bilar ska ha fått rutor krossade av ett tiotal ynglingar enligt Polisens ledningscentral. Men när polis ankommer så har ynglingarna sprungit från platsen. Det konstateras att det rör sig om många fordon, ett vittne ska ha sett händelsen men lyckades inte avstyra den. Det var andra incidenten på bara några timmar i området, under natten mot söndag var det bilar på Sätunavägen som utsattes, den gången lyckades polis anlända medan det fanns misstänkta gärningspersonen kvar:
– Det ska finna några som är utpekade som misstänkta, säger Sven Erik-Olsson vid Polisens ledningscentral.

bonava_juli_hel
colorama_april2
sommar_centrum
sommarlov

Rävsta Sommarfritids fortsatt populärt

Ung & Student Rävsta sommarfritids har avslutats och barn från olika orter och skolor har mötts i Rävsta friluftsområde för en mängs aktiviteter: - Helt fantastiskt! Tack Sigtuna och fortsätt med Rävsta sommarfritids för våra fritidsavdelningar och barn i våran kommun, berättar fritidsledaren Bob van den Eijkhof.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Kall sommarvecka

Notiser Kylan håller sitt grepp över kommunen och förra veckan var kallaste vecka 28 på elva år.

arlanda_golf_juli
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april
connys