sommar
En av bilarna som utsattes för skadegörelse under nattenFoto: Insändarbild

Bilar utsatta för skadegörelse

Två bilar utsattes för skadegörelse och en tredje för försök till inbrott under natten.

marstakalaset_artikel

Två gärningsmän orsakade skadegörelse på två bilar på Sleipnergatans parkering i natt, polisen fick in samtal vid 1.30-tiden. En bil fick rutan sönderslagen, en annan repades och en tredje utsatte för inbrottsförsök. När larmet gick så började de springa iväg, berättar ett vittne för märsta.nu. Polis har upprättat anmälan om skadegörelse och försök till inbrott. Ingen person har gripits för brotten.

sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
sommar
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
kontor_thaifong
colorama_april2
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
nrh
connys
defacto_outsider
colorama_april