bovard_sh
En av bilarna som utsattes för skadegörelse under nattenFoto: Insändarbild

Bilar utsatta för skadegörelse

Två bilar utsattes för skadegörelse och en tredje för försök till inbrott under natten.

rosta_sigtuna2

Två gärningsmän orsakade skadegörelse på två bilar på Sleipnergatans parkering i natt, polisen fick in samtal vid 1.30-tiden. En bil fick rutan sönderslagen, en annan repades och en tredje utsatte för inbrottsförsök. När larmet gick så började de springa iväg, berättar ett vittne för märsta.nu. Polis har upprättat anmälan om skadegörelse och försök till inbrott. Ingen person har gripits för brotten.

varfest_helsida
eu_sap
nationaldag_helsida
mp_eu
moderaternamaj
oppning_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

v_eu_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

ica_valsta_choklad
bonava_maj_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
v_eu
connys
nrh
colorama_april
sap_outsider_eu
oppning_outsider
nationaldag_out
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
sh_oppet
fme_outsider
ridskola2019_outsider