centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Två till sjukhus efter frontalkrock-Förare lämnade platsen

Två personer fördes till sjukhus efter frontalkrock på väg 263 i Rävsta.

centrum_artikel

Två bilar frontalkrockade på väg 263 vid Rävsta. Framkomligheten begränsades och en stor insats arbetade på platsen. Ambulanshelikopter kallades in men behövde inte användas. Två personer som skadades i krocken fördes till sjukhus med vanlig ambulans.

I samband med olyckan spärrades delar av Steningehöjden av och en polishelikopter hovrade över området. Anledningen var att en förare som var inblandad krocken avvek till fots och söktes av både helikopter, polispatruller och hundar. Det är oklart om föraren hittades.

 

Uppdaterad kl 21.40

studenten2020_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
marina_helsida
kcbygg_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider