defacto_pan2020

Bilar krockade på 263:an vid Arlandastad

Två personbilar krockade under morgonen på väg 263 i höjd med Arlandastad.

centrum_artikel

Olyckan inträffade vid 7-tiden i morse på väg 263 i höjd med Arlandastad. Ambulans och polis kallades till platsen. Ingen person ska dock haft behov av sjukvård. Bilarna bärgas från platsen under förmiddagen. Det är oklart om polis inleder utredning gällande eventuellt trafikbrott.

dackskiftarna_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider