banner_moderaterna

Bilar krockade i rondell

Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

banner_moderaterna_artikel

Två bilar krockade Märstarondellen, sk Statoilrondellen, strax före klockan 18. Framkomligheten påverkas i båda riktningar fram till tidigast klockan 19. Det ska vara rörigt i samband med insatsen. Ett ögonvittne berättar för märsta.nu att en person låg ner på marken utanför bilarna. Brandkåren bekräftar även att en person klagat på rygg och nacksmärtor. Polisen meddelat att personen förts till sjukhus. Efter sanering i vägbanan har trafiken nu återigen släppts på.

Olyckan ska ha orsakats av att en bil stannade i rondellen för att lämna företrädare åt en annan, då körde en bil in i den bakifrån istället. Två personer var i behov av sjukvård och satt i bilen som körde in i den stillastående bilen.

Uppdaterad kl. 8.09

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider