defacto_pan

Bilar krockade i rondell

Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

Två bilar krockade Märstarondellen, sk Statoilrondellen, strax före klockan 18. Framkomligheten påverkas i båda riktningar fram till tidigast klockan 19. Det ska vara rörigt i samband med insatsen. Ett ögonvittne berättar för märsta.nu att en person låg ner på marken utanför bilarna. Brandkåren bekräftar även att en person klagat på rygg och nacksmärtor. Polisen meddelat att personen förts till sjukhus. Efter sanering i vägbanan har trafiken nu återigen släppts på.

Olyckan ska ha orsakats av att en bil stannade i rondellen för att lämna företrädare åt en annan, då körde en bil in i den bakifrån istället. Två personer var i behov av sjukvård och satt i bilen som körde in i den stillastående bilen.

Uppdaterad kl. 8.09

icavalsta_julbanner
defacto_host2018
happy_homes_juli
lager_bilnet
fme_jul

Satsning på digital vård

Nyheter En digital vårdgaranti införs under 2019 i landstinget, det innebär att det ska bli lika självklart att få vård digitalt som på en mottagning rapporterar Dagens Nyheter.

sportfiskebanner2

Radarproblem på Arlanda

Nyheter En radar på Arlanda havererade under fredagen vilket innebär att Arlanda dras med förseningar i trafiken under kvällen, skriver Aftonbladet.

julbanner2
sigtuna_funkis
nrh_lania
funkis_2
sigtunavatten_standard
colorama_vinter
sbrf_sep
connys
objekt3
objekt4
skridskoskola
objekt2
komvuxq3_4
outsider