defacto_pan

Bilar krockade i rondell

Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

Två bilar krockade Märstarondellen, sk Statoilrondellen, strax före klockan 18. Framkomligheten påverkas i båda riktningar fram till tidigast klockan 19. Det ska vara rörigt i samband med insatsen. Ett ögonvittne berättar för märsta.nu att en person låg ner på marken utanför bilarna. Brandkåren bekräftar även att en person klagat på rygg och nacksmärtor. Polisen meddelat att personen förts till sjukhus. Efter sanering i vägbanan har trafiken nu återigen släppts på.

Olyckan ska ha orsakats av att en bil stannade i rondellen för att lämna företrädare åt en annan, då körde en bil in i den bakifrån istället. Två personer var i behov av sjukvård och satt i bilen som körde in i den stillastående bilen.

Uppdaterad kl. 8.09

hostfest_centrum

Risk- och räddning flyttas från Rosersberg

Nyheter Sigtuna kommun som driver Risk- och räddningsprogrammet i Rosersberg avser flytta verksamheten till Märsta: - Att kommunen ser över sin lokalförsörjning är naturligt, det gör utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen kontinuerligt för att effektivt nyttja de lokaler vi har för att värna skattebetalarnas pengar, säger Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

defacto_host2018

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

objekt3
objekt2
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
outsider
sportfiske_banner
connys
objekt4
sbrf_sep
nrh