arlandagolf_pan_aug
Foto: Daniel Iskander
Foto: Daniel Iskander

Bilrånare krockade Porsche

Fyra personer stal en Porsche som sedan krockade på Prästängsgatan.

marstakalaset_artikel

Två personbilar krockade i korsningen Prästängsgatan/Ragvaldsbovägen vid 8-tiden. Ett vittne berättar för märsta.nu att en röd Porsche färdades i mycket hög fart längs Prästängsgatan, kort därpå small det då en bil kom körandes på Ragvaldsbovägen. Porschen ska då ha kört in i sidan på den andra bilen.

Aftonbladet rapporterar att en av bilarna, en Porsche, stals kort före kraschen. Fyra personer, två män och två kvinnor, ska ha gripits enligt tidningen. En person i den bil som blev påkörd ska ha behövt sjukvård för lättare nackskador. En målsägande finns gällande grovt stöld alternativt grovt rån. Porschen är skriven på en adress i Sigtuna.

Uppdaterad kl. 11.50

marstakalas_helsida

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

colorama_april2
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar
kontor_thaifong
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
colorama_april
connys
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider