defacto_pan
Foto: Daniel Iskander
Foto: Daniel Iskander

Bilrånare krockade Porsche

Fyra personer stal en Porsche som sedan krockade på Prästängsgatan.

rosta_sigtuna2

Två personbilar krockade i korsningen Prästängsgatan/Ragvaldsbovägen vid 8-tiden. Ett vittne berättar för märsta.nu att en röd Porsche färdades i mycket hög fart längs Prästängsgatan, kort därpå small det då en bil kom körandes på Ragvaldsbovägen. Porschen ska då ha kört in i sidan på den andra bilen.

Aftonbladet rapporterar att en av bilarna, en Porsche, stals kort före kraschen. Fyra personer, två män och två kvinnor, ska ha gripits enligt tidningen. En person i den bil som blev påkörd ska ha behövt sjukvård för lättare nackskador. En målsägande finns gällande grovt stöld alternativt grovt rån. Porschen är skriven på en adress i Sigtuna.

Uppdaterad kl. 11.50

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

v_eu_helsida
rosta_sigtuna2

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

eu_sap
bonava_maj_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

mp_eu
varfest_helsida
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
oppning_helsida
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
v_eu
nationaldag_out
rosta_sigtuna