januari
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bilar förstörda i brand

En brand bröt ut på en parkering i Valsta under natten.

centrum_artikel

Vid 23.15-tiden larmades brandkår till Valsta där en brand brutit ut på Ymergatans parkering. Ett flertal fordon förstördes i branden. Det är andra gången den senaste veckan som det brinner på parkering i Valstaområdet. Polisen har tidigare gått ut med att även dessa bränder kan kopplas till en motreaktion från kriminella nätverk mot polisens insatser. Polisen uppger att man lyckades släcka den brinnande bilen men att två andra bilar också drabbats av skador.

centrum_helsida2020
prima_helsida
connys_helsida
2020_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
januari_helsida
happyhomes_sommar2020

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

connys
moderat_outsider_jan
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out