arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Bilar drabbade av inbrott

Två bilar som stora parkerade på Arlanda har haft inbrott under natten.

centrum_tvaar

Bilarna stod parkerade på Arlanda och inbrotten anmäldes strax före klockan 4 i natt, okänd gärningsperson har krossa rutorna på förardörrarna och ur ena bilen har det stulits inredning, det är oklart vad som stulits från den andra enligt Polisen.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

defacto_helsida
connys
banner_trerosor
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
arlandagolf

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

karby_varme1
sangensemble
icavalsta_semlor

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

extravaganza_outsider
karby2
sh_oppet
ridskola2019_outsider