arlandagk_panorama
Ett flertal bilar brann Foto: MMS-Bild

Bilar brann i Valsta

Ett flertal bilar började brinna på en parkering i Valsta.

centrum_tvaar

Vid 2-tiden i natt larmades brandkår om branden på en parkering i Valsta. Ett flertal bilar hade redan fattat eld innan brandkår kom till platsen. Det är oklart tillslut hur många bilar som drabbades.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

connys
banner_trerosor
karby_varme1
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
arlandagolf

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

sangensemble
happyhomes_2019
defacto_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2