defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bil voltade på Arlandaleden

En person fördes till sjukhus efter olyckan på Arlandaleden under eftermiddagen.

Polis, ambulans och brandkår kallades till en trafikolycka på Arlandaleden i höjd med Jumbo Hostel. Enligt de första uppgifterna från SOS voltade en personbil. Polisen uppger på sin hemsida att det är flera fordon inblandade i olyckan och att trafiken till Arlanda inte kan passera på grund av fordonen.

Vid 19-tiden var olyckan avklarad och en person fördes till sjukhus med okända skador. Trafiken ska nu flyta på igen efter att en bil bärgats.

Uppdaterad kl. 19.17

julbanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

defacto_host2018
fme_jul
lager_bilnet
EXTRA

Klart med hyran för 2019

Bostad SigtunaHem och Hyresgästföreningen uppges vara klara med förhandlingarna, hyreshöjningen för 2019 stannar på två procent: – Vi är nöjda med att hyresförhandlingarna kunde slutföras så snabbt, men resultatet kommer att medföra konsekvenser under kommande år, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

happy_homes_juli
sigtuna_funkis

VA-taxa går upp 2019

Nyheter Vatten- och avloppstaxan kommer att öka under 2019 med tre procent om fullmäktige klubbar saken om en vecka.

sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
vanster_jul
komvuxq3_4
nrh_lania
sigtunavatten_standard
objekt3
objekt2
connys
colorama_vinter
outsider
objekt4
funkis_2