defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bil voltade på Arlandaleden

En person fördes till sjukhus efter olyckan på Arlandaleden under eftermiddagen.

Polis, ambulans och brandkår kallades till en trafikolycka på Arlandaleden i höjd med Jumbo Hostel. Enligt de första uppgifterna från SOS voltade en personbil. Polisen uppger på sin hemsida att det är flera fordon inblandade i olyckan och att trafiken till Arlanda inte kan passera på grund av fordonen.

Vid 19-tiden var olyckan avklarad och en person fördes till sjukhus med okända skador. Trafiken ska nu flyta på igen efter att en bil bärgats.

Uppdaterad kl. 19.17

defacto_host2018

Risk- och räddning flyttas från Rosersberg

Nyheter Sigtuna kommun som driver Risk- och räddningsprogrammet i Rosersberg avser flytta verksamheten till Märsta: - Att kommunen ser över sin lokalförsörjning är naturligt, det gör utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen kontinuerligt för att effektivt nyttja de lokaler vi har för att värna skattebetalarnas pengar, säger Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

hostfest_centrum

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

sigtunavatten_standard
objekt2
sportfiske_banner
connys
komvuxq3_4
outsider
objekt4
sbrf_sep
objekt3
nrh