moderaterna_juni
Foto: Magnus Granhagen

Bil körde av och fattade eld

En bil körde av vägen vid Steninge allé och hamnade i diket där den sedan började brinna.

Brandkår larmade om trafikolyckan i Steninge allé klockan 21.15. När man anländer ligger bilen med taket i diket och den har även fattat eld. Enligt Storstockholms räddningscentral är ingen person skadad och branden ska hanteras. Polis kommer att åka ut för att utreda omständigheterna.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

februari
vuxenutbildning2
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
varen2018
brf_englamarken

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

nfc_vinter
objekt3
connys
objekt4
sap_outsider
forskontor
sigtunavatten_standard
objekt2
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
outsider_moderat
outsider_defacto
veterankraft_standard
val2018
vuxentutbildning